Yksityisrahoitus

 
Rahoituspalvelumme on helppo ja joustava tapa rahoittaa auton osto. Maksat autoa kuukausittain etkä tarvitse muuta vakuutta kuin ostamasi auton.

Rahoitusmuodon edut ​
 
  • Käy sekä uuden että käytetyn auton rahoitukseen.
  • Sopiva, kiinteä kuukausimaksu, johon voi liittää myös vakuutusmaksut.
  • Auto toimii rahoituksen vakuutena.
  • Ei lisäkustannuksia auton vaihdosta tai rahoituksen pois maksamisesta.

Sopiva auto ja kuukausierä 

Autoa hankittaessa on hyvä miettiä, kuinka paljon rahaa on valmis sijoittamaan autorahoitukseen kuukaudessa. Kun esität oman ehdotuksesi sopivasta kuukausimaksusta, myyjämme laskee sinulle maksusuunnitelman.​

Saadaksesi pienen kuukausimaksun sinun ei välttämättä tarvitse tehdä mahdollisimman pitkää rahoitussopimusta. Voit esim. suorittaa viimeisen erän muita suurempana, jolloin pääse haluamaasi kuukausimaksuun lyhyemmällä maksuajalla. 

Kun viimeinen erä aikanna  erääntyy maksettavaksi, sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  1. Maksat erän pois.
  2. Vaihdat auton uuteen, jolloin viimeinen erä käsitellään hyvityshinnan vähennyksenä.
  3. Teet rahoituksesta jatkosopimuksen erikseen sovittavin ehdoin.

Sovi rahoituksesta kätevästi autokaupan yhteydessä 

Rahoitusta ei tarvitse varmistaa etukäteen, voit sopia siitä, kun olet valinnut haluamasi auton. Ammattitaitoiset myyjämme tietävät  kuinka toimitaan – sinun tulee antaa vain tarvittavat taustatiedot ja myyjämme hoitavat rahoitusjärjestelyt. Osamaksurahoitus on järkevä ja turvallinen vaihtoehto. Sopimusehtoihin sovelletaan osamaksukauppalakia ja kuluttajasuojalakia.

​Sovittuun kuukausimaksuun voi myös kätevästi sisällyttää auton vakuutusmaksut. 

​Rahoitussopimukseen voidaan lisäpalveluna liittää mm.  edullinen, koko sopimusajan (enintään 5 vuotta)  voimassa oleva kiinteähintainen Liikennekasko-vakuutuspaketti. Se sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen. Vakuutuksen hinta on kilpailukykyinen verrattuna henkilökohtaiseen, jopa 70 prosentin bonukset sisältävään vakuutukseen. Lisätietoa liikennekaskosta saat myyjiltämme.

 ​